Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Σπίθα Λωζάνης: η πρώτη επίσημη σπίθα εκτός Ελλάδος είναι γεγονός!


Η Σπίθα Λωζάνης είναι η πρώτη Σπίθα Ελλήνων του εξωτερικού που εμφανίστηκε στον χάρτη της επίσημης ιστοσελίδας της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών. Ευχή μας, να γίνουν εκατοντάδες Σπίθες σε όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα έχει ανάγκη την φωνή όλων των Ελλήνων, όπου Γης. Δεν περισσεύει κανείς στο πατριωτικό αγώνα που διεξάγουμε.

Η Σπίθα Λωζάνης ετοιμάζει ήδη την 2η συνάντηση μετά την επιτυχημένη πρώτη μας σύναξη πριν από μια εβδομάδα στο Ouchy. Η πρώτη μας συνάντηση έλαβε χώρα κοντά στο σημείο όπου υπογράφηκε η Συνθήκη της Λωζάνης το 1923.
Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση στο παρόν ιστολόγιο.

Γιώργος Σ.

Υ.Γ: Υπάρχουν ήδη πολλοί Έλληνες της Ομογένειας που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής στην Κ.Α.Π. και τα ονόματά τους εμφανίζονται από καιρό στον χάρτη της ανεπίσημης ιστοσελίδας των φίλων της Σπίθας, όμως δεν έχουν σχηματίσει ακόμα επίσημες Σπίθες. Ψάξε κι εσύ για Σπίθες στην χώρα όπου ζεις. Αν δε βρεις κάποια κοντινή Σπίθα, δημιούργησε την δική σου -εσύ και οι φίλοι σου! Τώρα, όχι αύριο. Κάθε μέρα που περνά η Ελλάδα βυθίζεται ακόμα περισσότερο στην ταπείνωση. Ως πότε;

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ κύριε Γούρδε,

    Συγχαρητήρια για τη δημιουργία της Σπίθας Ελβετίας.

    http://spitha-suisse.blogspot.com/2011/03/blog-post.html


    Wayne Hall
    Σπίθα Αίγινας

    Σημαντικές συνδέσεις
    http://kaspin.wordpress.com/2009/09/25/

    http://www.ass-grecosuisse-eynard.ch/

    http://cse.european-citizens-network.eu/spip.php?article39

    http://cse.european-citizens-network.eu/spip.php?article38

    ΑπάντησηΔιαγραφή